Добра Новина про Христа від дому до дому

21-22 липня мешканці села Суховоля, що на Городоччині, мали нагоду досвідчити як 40 учасників Школи євангелізації святого Андрія, в рамках курсу «Павло», миряни, монахині та священики несли Добру Новину про Христа від дому до дому. Ця, здавалося б нова практика, насправді є практикою ранніх християн.

Варто зазначити, що наші парафіяни були досить відкриті на таку форму євангелізації. Свідчення про особисте навернення євангелізаторів, спільна молитва залишили в серцях парафіян гарний спогад, а головне бажання поглиблювати та розвивати свої стосунки з Богом, зміцнювати свою віру та ділитися цим з ближніми. Адже часто ми помилково думаємо, що наше особисте пережиття зустрічі з живим Богом це приватна справа, тоді як Христос каже йти і свідчити.

Чимало родин прийняло наших гостей до себе в дім на ніч, тим самим мали нагоду до ближчого спілкування на тему віри і духовної боротьби.

Щиро вдячні організаторам курсу «Павло» за таку гарну нагоду застановитися над тим наскільки кожен з нас є готовим або ж не готовим відкрити свідчити про Бога в нашому повсякденному житті.