Жива любов у путь покличе

З 12 по 18 серпня тривав парафіяльний виїзний табір церкви св.ап. Івана Богослова “Жива любов у путь покличе”, який проводив свій прекрасний час у с. Фійна, що біля Крехова. Табір тривав шість днів, кожен день мав свою тематику, та духовні зустрічі, щодня служилась Божественна літургія, під час якої всі учасники мали можливість приступити до Святої Тайни Євхаристії, та Сповіді.

Кожен день був по-своєму особливий, адже учасники табору мали кожного дня тему, яку мали представити щовечора на ватрі, не обійшлось і без управи табору вони теж усердно працювали, і гідно виконували свої завдання. Кожен учасник мав змогу послухати різноманітні духовні зустрічі, які провадили парох храму о.Ігор Головчак, та брат-семінарист Маркіян Лучків.

Також важливим моментом у житті табору було харчування, без якого ніхто б не зміг обійтись, тож дякуємо їмості, Оксані Головчак, яка дуже ретельно несла нелегку працю на кухні, та, разом із черговими, які були на кухні щодня, смачно нас годували.

Дякуємо всім, котрих згадали і котрих, можливо, забули, тих які долучились організації та проведення.

Час насправді дуже гарно проведений, та повен великого життєвого досвіду! Цей таборовий настрій, щоденні пісні біля ватри, та ще багато різних веселих спогадів залишуться надовго в наших серцях, та будуть спонукати до подальшої праці!

Підготував Маркіян Лучків