Нова спільнота «Койнонія» на парафії св. Івана Богослова

Христос рождається!

Дорогі, вітаємо Вас в часі Різдвяних свят та запрошуємо на щотижневі зустрічі католицької спільноти Віднови у Святому Дусі «Койнонія», що в перекладі з грецької означає спілкування людей з Богом та один з одним через Бога.

Початком заснування спільноти є день П’ятидесятниці – 7 червня 2020р. Саме з цього часу зустрічі спільноти відбуваються регулярно щосереди о 19:00 у церкві Івана Богослова з дозволу та благословення отця Ігоря. Отець Ігор є також духівником нашої спільноти.

О 18:00 перед зустріччю спільноти є можливість взяти участь у Службі Божій. Зустрічі спільноти проходять в таких форматах – це конференції , навчання, біблійні читання, молитва прослави, свідчення. Наші зустрічі відкриті для кожного хто шукає живого Бога, прагне до глибшого молитовного життя і зростання в християнській вірі. Члени спільноти об’єднані спільним баченням та прагненням любити і славити Бога усім серцем. Спільнота «Койнонія» відчуває свою приналежність до всесвітнього католицького руху Віднови у Святому Дусі.

Отож, ласкаво запрошуємо усіх до спільної молитви та активної участі у діяльності спільноти.

Повідомила п. Ірина Щерба.