Закликаємо долучитися до Всесвітньої екологічної акції “Година Землі”.

Бюро екології Стрийської єпархії пропонує парафіям та деканатам долучитися 24 березня 2018 року до Всесвітньої екологічної акції “Година Землі”. Це міжнародна кампанія, ініційована Всесвітнім фондом природи WWF, під час якої люди та організації о 20:30 на одну годину символічно вимикають зайве освітлення та електроприлади, щоб об’єднатися та показати готовність до дій заради майбутнього планети.

Бюро екології пропонує в цьому проміжку часу у суботу ввечері організувати молодіжні чування при свічках. Чування можуть містити Екологічну хресну дорогу, яку можна завантажити у Playmarket чи придбати у екореферента о. Олега Кобеля, а також екологічний іспит сумління, який можна завантажити тут. Священик може дати екологічну катехизу на основі розділу Катехизму “Христос – Наша Пасха” або виголосити екологічну проповідь, також можна переглянути фільм не екологічну тематику до або після часу між 20.30 до 21.30.

Парафії, які долучаться до цієї акції і проведуть такі чування отримають від Бюро екології декоративне дерево або кущ яке можна висадити біля храму.

Просимо вислати фото і короткий опис про перебіг чувань на сайт Стрийської єпархії.

1521631196706_EKO_rekol