Паломницько-екскурсійний тур: ЯРЕМЧЕ – полонина ПЕРЦІ – ДІЛОВЕ (центр Європи) – ВОРОХТА – ЯВОРІВ – КОСІВ – КОЛОМИЯ

1 день 10.08.2018 р.

7.00 год – виїзд зі Львова.
Прибуття в Яремче – сходження на вершину гори Маковиця, огляд панорами Карпат та долини річки Прут. Вільний час на обід. Екскурсія на вольєрне господарство (факультативно). Прибуття у Татарів, поселення на базі «Загадка Карпат». Вечеря (на замовлення), вільний час.


2 день 11.08.2018 р.

Сніданок. Виїзд на екскурсію в Яблуницю на полонину ПЕРЦІ. Дегустація наливок та сирів. На полонині можна послухати трембіту та пограти на ній, послухати троїстих музик, взяти участь у майстер-класах з різб’ярства та по тканню ліжників, отримати натхнення та заряд енергії, а також скуштувати смачні гуцульські страви.
Переїзд у с. Ділове, де знаходиться географічний центр Європи.
Обід в колибі (на замовлення). Найперший монумент був встановлений тут ще в середині 19 століття. Сюди протягом багатьох десятиліть прагнуть потрапити туристи з різних країн, щоб побачити, де перетинаються лінії, що з’єднують різні точки нашого континенту.


3 день 12.08.2018 р.

Свята літургія. Сніданок.
Переїзд у Ворохту – огляд трампліну та моста-віадуку.
Верховина – етнографічний центр Гуцульщини, колишнє місто Жаб’є, що розкинулося на берегах славетної річки Чорний Черемош. Тут нас чекає  екскурсія-концерт в приватному гуцульському музеї побуту та музичних інструментів ім. Романа Кумлика.
Факультативно – можна  сфотографуватися в гуцульському одязі в хаті-музею кінофільму “Тіні забутих предків”, відвідати музей гуцульської магії та приватну сироварню.
Переїзд у с. Яворів – майстер клас з виготовлення гуцульських ліжників у місцевих майстрів. Тут можна придбати ліжники дешевше безпосередньо у виробника.
Переїзд у Косів – обід в ресторані «Водограй» (на замовлення).
Переїзд у Шешори – відпочинок на Сріблятих водоспадах (при сприятливій погоді). Повернення у Львів – орієнтовно 21.00 год.


Вартість туру: 1450грн.

У вартість входить: проїзд  автобусом, проживання  2 ночі, 2 сніданки, екскурсійне обслуговування на маршруті.

Додатково оплачується:

  • Дегустація наливок та сирів – 90 грн\дор.
  • Музей ім. Р. Кумлика – 25 грн
  • Майстер-клас з ліжникарства – 15 грн
  • Харчування на замовлення: обід в колибі, обід в Косові

Запис за телефоном: 067-760-10-05