«Прощання з колядою» у храмі св. Івана Богослова

Попрощались з колядою!

Неймовірно швидко промайнули різдвяні свята, відгомоніли колядки та щедрівки! З нагоди завершення свят, вже доброю традицією стало щороку святкувати у храмі Івана Богослова,  с. Суховоля «Прощання з колядою».

Цьогоріч звеселяли гостей свята додаючи різдвяного настрою:

  • неймовірно чутливий вертеп із с. Великі Глібовичі під керівництвом отця Миколи Стручинського, який нагадав усім гостям свята про сімейні цінності та важливість сім’ї у житті з Богом;
  • жіночий вокальний ансамбль «Madrigal Voices», м. Львів, який здивував неймовірно професійним виконанням як і традиційних творів, так і сучасних різдвяних пісень світового надбання;
  • чудовий дитячий ансамбль с. Суховоля під керівництвом Тетяни Давид;
  • вперше цього року взяв участь у дійстві музично-вокальний ансамбль «Еверест» під керівництвом Дарини Юрчишин;
  • вокальний ансамбль «Puer Courdes» під керівництвом Наталії Верб’янської;
  • жіночий хор храму І. Богослова під керівництвом Юлії Жигаляк;
  • чоловічий ансамбль храму І. Богослова під керівництвом Тетяни Давид.

Ведучий вечора – Орест Залізняк,  cценарій – Оксана Головчак.

Під час цього святкового вечора прозвучали як традиційні колядки так і ті, що з плином історії ввійшли в наше життя. Окрім мелодійних співів, кожен колектив віншував гостей та зичив у здоров’ї та мирі дочекатись наступних різдвяних свят.

Подія, що відбулась цього року, в черговий раз підтвердила високі духовні потреби наших односельців. Надзвичайна атмосфера тихої радості та відчуття присутності Бога супроводжувала весь вечір усіх присутніх.

Кульмінацією вечора, традиційно, було частування усіх гостей пампушками та гарячим вином під гучний спів коляди на церковному подвір’ї!

Христос Рождається!


Відео:
Прощання з колядою 2020 р.

Фотогалерея: