Гучне прощання з колядою!

27 січня 2019 року Божого наша парафія мала свято справжнього єднання. “Прощання з колядою” вже стало доброю традицією для громади церкви Івана Богослова та наших гостей.

Неділя розпочалася як звично Божественною Літургією, в часі якої було здійснено збірку коштів до благодійного фонду, а по завершенні була нагода долучитися до доброї справи, купуючи солодощі або лотарейні квитки. Фонд створений, аби мати змогу за потреби допомогти недужим та тим, хто опинився в скруті.

О 17 годині розпочався святковий концерт за участі гостей свята. Ми мали змогу почути коляди у виконанні:

  • капели бандуристок “Зоряниця”, що існує при національному університеті імені Івана Франка,
  • народного вокального квінтету “Передзвін”,
  • хору храму Петра і Павла з Доманова,
  • хору храму Різдва Пресвятої Богородиці з с. Конопниці,
  • а також до нас завітали студенти Львівської Духовної Семінарії з духовим оркестром.

Наші парафіяни та гості отримали масу позитивних емоцій від побаченого та почутого. А особливо від виступу духового оркестру, котрий завершився бурхливими оплесками!

Продовжилось свято вже на подвір’ї храму, де частуючись гарячим вином, чаєм та пампушками, які люб’язно приготували суховільські господині, ми мали змогу переглянути два вертепи МХЛ (старші під керівництвом Андрія Омеляна та молодші під керівництвом Юлії Тиховської) та вертеп “Пам’ять”. А спів жіночого і чоловічого хорів, виконання коляд Танею Давид дуже символічно підвели усіх нас до спільної гучної коляди довкола ватри.

Дякуємо усім, хто долучився до приготування свята, гостям, виконавцям, а найбільше тим суховільчаним, котрі прийшли на свято і не залишились у теплих і затишних своїх домівках, адже все це також можна було спостерігати завдяки камері №1 з дому.

Відео та фото додаються нижче. Тож гарного всім перегляду.

До наступних зустрічей 😉

Христос рождається!


Відео:
Гучне прощання з колядою!

Відео із стаціонарної камери №1:
Стаціонарна камера №1

Фото галерея: