Суботня кухня

Суботня кухня: готуємо узбецький плов

Оприлюднено

У цьому випуску програми о. Віталій Барабаш разом із Айдером Норматовим готуватиме плов для Вас та для науковців-археологів на Пліснеську. Для приготування цієї страви Вам знадобляться: м’ясо, рис, олія, часник, морква, горох, сіль та спеції. Отож, зичимо цікавого перегляду та смачного! Джерело: zolochiv.net

Анонси Стрийської єпархії та УГКЦ в цілому

Відбудеться з’їзд молоді Стрийської єпархії

Оприлюднено

12 серпня 2018 року в м. Стрию відбудеться І З’їзд молоді Стрийської єпархії. Організаторами заходу є комісія студентського душпастирства та комісія у справах молоді. Джерело: stryi.ugcc.org.ua

Анонси Стрийської єпархії та УГКЦ в цілому

Місто Стрий відвідає Блаженніший Патріарх Святослав

Оприлюднено

4 серпня 2018 року, в Катедральному храмі Успіння Пресвятої Богородиці в м. Стрию відбудеться ХІІІ З’їзд спільнот “Матері в молитві Стрийської єпархії. Архиєрейську Божественну Літургію з цієї нагоди очолить Глава УГКЦ Блаженніший Патріарх Святослав (Шевчук). Джерело: stryi.ugcc.org.ua

Суботня кухня

Суботня кухня: готуємо рибацьку юшку

Оприлюднено

У цьому випуску програми о. Віталій Барабаш готуватиме рибацьку юшку для Вас та для науковців-археологів на Пліснеську. Для приготування цих страв Вам знадобляться: риба, картопля, морква, кропива, петрушка, лавровий лист, цибуля, сіль, перець. Отож, зичимо цікавого перегляду та смачного! Джерело: zolochiv.net

Суботня кухня

Суботня кухня: готуємо бограч

Оприлюднено

У цьому випуску програми о. Віталій Барабаш готуватиме бограч для Вас та для науковців-археологів на Пліснеську. Для приготування цих страв Вам знадобляться: м’ясо, цибуля, морква, перець, паприка, картопля, томат, часник, зелень, сіль та спеції. Отож, зичимо цікавого перегляду та смачного! Джерело: zolochiv.net

Шлюбні оповіді

[Ім’я нареченого] та [Ім’я нареченої] – [дата шлюбу]

Оприлюднено

Бажають прийняти св. Тайну Подружжя: Дані про нареченого Дані про наречену Якщо комусь відомо про перешкоди щодо укладення св. Тайни Подружжя цими нареченим, просимо звернутися до парафіяльного уряду.

Актуально

Паломницько-екскурсійний тур: ЯРЕМЧЕ – полонина ПЕРЦІ – ДІЛОВЕ (центр Європи) – ВОРОХТА – ЯВОРІВ – КОСІВ – КОЛОМИЯ

Оприлюднено

1 день 10.08.2018 р. 7.00 год – виїзд зі Львова. Прибуття в Яремче – сходження на вершину гори Маковиця, огляд панорами Карпат та долини річки Прут. Вільний час на обід. Екскурсія на вольєрне господарство (факультативно). Прибуття у Татарів, поселення на базі «Загадка Карпат». Вечеря (на замовлення), вільний час. 2 день 11.08.2018 р. Сніданок. Виїзд на екскурсію […]

Події

Шаховий турнір імені митрополита Андрея Шептицького

Оприлюднено

За ініціативою пароха с. Суховоля о. Ігора Головчака та о. Михайла Цегельського з квітня 2018 року Божого розпочала діяльність шахова школа імені митрополита Андрея Шептицького. Учні за короткий період існування школи брали участь у різноманітних турнірах як в Україні так і за кордоном. З метою подальшої популяризації шахів, як високо інтелектуального виду спорту, керівництвом шахової […]

Події

Країна в якій ми хочемо жити

Оприлюднено

День перший Сьогодні, 2 липня розпочався припарафіяльний табір “Літо з Богом”, під загальною темою “Країна в якій ми хочемо жити”. 17 аніматорів зустріли близько 70-ти дітей віком від 6 до 12 років. Погода внесла корективи в програму, але ми грілися гарним настроєм, бансами, співом і теплом сердець. До зустрічі завтра 🙂 День другий Позаду другий […]

Суботня кухня

Суботня кухня: готуємо цвіт кабачків та курячі крильця з пивом

Оприлюднено

У цьому випуску програми о.Віталій Барабаш разом із гостем з Італії, шеф-поваром “Домашнього ресторану” паном Мікеле, показував, як готувати цвіт кабачків та курячі крильця з пивом. Для приготування цих страв Вам знадобляться: цвіт кабачків, яйця, борошно, курячі крильця, пиво, розмарин, сіль та спеції. Отож, зичимо цікавого перегляду та смачного! Джерело: zolochiv.net