Євангелізаційний курс “НОВЕ ЖИТТЯ”

Цими вихідними днями (21 – 23 вересня) повторно відбувся євангелізаційний курс “Нове життя”. Проповідники школи св.ап. Андрія доклали багато зусиль, щоб учасники могли досвідчити Божу любов. Щодо учасників,то тішить те, що цього разу у нас на курсі було багато гостей, які приїхали з Нового Роздолу, Бартатова, Мшани, Рудно і Львова. Бог нас любить – головна думка курсу! Бог нас любить міцною і постійною любов‘ю батька та ніжною і безумовною любов‘ю матері! А особливо любить грішників. Однак, ГРІХ віддаляє нас від задуму Божого! Ми не можемо спастися і бути щасливими, покладаючись на власні сили. Наслідком гріха є смерть. Це погана новина, бо ми не можемо самі себе спасти. Але є добра новина! Бог нас спасає! Більше того, Він вже нас спас, задарма через свого Сина. Христос розп‘ятий воскреслий і прославлений є єдиним Спасителем кожної людини. Спасіння є подарунком, але ми його отримуємо за допомогою ВІРИ. Курс вчить, що віра полягає у довірі до Бога, визнання залежності від Нього і в потребі у Ньому.

Навернення – це прояв віри, яка провадить нас до того, щоб заново народитись. Як орел, який в старості, мусить пройти болючі зміни, щоб отримати шанс на нове життя. Птах збиває старий дзьоб об скелю, яким не може харчуватись. Коли ж відросте новий, то вириває ним старі кігті і важке пір‘я, яке вже не дає йому літати! Так і у нашому житті тільки через зміни, тобто через НАВЕРНЕННЯ ми отримаємо нове життя в Ісусі!

На курсі відбувся хвилюючий момент проголошення Ісуса своїм Господом! Більше того, Бог довершує діло спасіння для тих, хто увірував в його Сина, посиланням свого Святого Духа! Святий Дух приходить з усіма своїми плодами, дарами і харизмами, які роблять нас здатними слухати Ісуса, жити і чинити, як Ісус! Від нас залежить встановлення Царства Божого у цьому світі.

Підготувала Марія Швайгер.


Відео:
Євангелізаційний курс “Нове життя”

Фотогалерея: