Зимова феєрія “Повір у диво”

19 грудня в Україні відзначають День Святого Миколая. Святий Миколай – один із найшанованіших святих церкви – чудотворець, заступник бідних, захисник дітей, а також покровитель мандрівників. Миколая Чудотворця вважають найближчим до Бога святим. Він посередник між Богом і людьми.

18 грудня 2018 року, на парафії св. Івана Богослова села Суховоля для дітей було організовано свято св. Миколая. Свято розпочалося із Божественної Літургії на якій всі присутні молилися за прохання кожної дитини до св. Миколая. Також всі діти та їхні батьки мали можливість приступити до Сповіді та прийняти Святе Причастя.

В кінці Божественної Літургії парох о.Ігор у своїй проповіді подякував Богові та св. Миколаю за те, що ми маємо можливість у мирі та спокої прийти до церкви і молитися, шо тут не летять бомби, не стріляють, що тут немає дуже багато прикростей які є на сході України.

Після Божественної Літургії Молодіжне Християнське Лідерство (МХЛ) організувало надзвичайну прекрасну казку “Повір у диво”, після якої і завітав Святий Миколай. Діти мали можливість безпосередньо підійти до св. Миколая і попросити те, що у них лежало на серці.


Відгуки організаторів свята

МХЛ – моє, істинне середовище. Моє рідне і дуже близьке. Воно вміє створити казку і самим повірити в неї. Ми здатні творити щось неймовірно чудове і настільки фантастичне, що самі віримо в цю казку. Вчора , ми створили круту атмосферу для дітей і дорослих. Я хотіла б пережити цей день знову. Найкраще відчуття – це відчуття того, що ти робиш добро. Ми заставляємо дітей повірити і відчути. Ми доторкнулися до серця кожного. Ми зуміли створити те, що стало реальністю. Цей виступ заставив нас знову і знову цінувати моменти і щирі емоції. Ми щасливі, бо ми разом. Щасливі, що творимо разом. Щасливі, що маємо для кого творити.

Рокса.


Вже багато поколінь 19 грудня люди святкують день Святого Миколая чудотворця, і цей рік не став виключенням. У вечері 18 грудня молодь церкви завела дітей у чарівний мюзикл казку про пригоди святого. Хоч дійство відбувалось на дворі, дітей зігрівали піснями, танцями, і розповідями про нашого чудотворця. Не тільки діти, а і дорослі втамовуючи подих дивились і були безмежно вражені, а кульмінацією стали солодкі подарунки від Святого Миколая. До наступного року. Чорт Андрій…

Кофф.


Відео:
Зимова феєрія “Повір у диво”

Фото галерея: